Wednesday, February 08, 2006

Alberte

Nå har vi vært på sykehuset og sett på Alberte. Hun er utrolig søt - og bitteliten! Det er nesten utrolig å tenke på at Samuel André var omtrent akkurat like stor (eller liten..) da han ble født. Fødselen trakk visst litt ut; Riene begynte lørdag kveld, forsvant nesten søndag, og kom så tilbake søndag kveld og natt. De ringte til sykehuset mange ganger, men ble oppfordret til å bli hjemme gang på gang.
Da de endelig fikk komme mandag morgen og noen skjekket tante Camilla (etter 45 min!) hadde hun 9 1/2 cm åpning!! Så da var det bare så sette i gang å føde. Men det tok lang tid, og hun fikk hjelp av en sugekopp til slutt. Alberte hadde vann i lungene og måtte være på barneavdelingen først. Nå er de på barselavdelingen, men alle håper at de snart kan få flytte ned på det deilige pasienthotellet. Etter at vi hadde vært på visitt kom Anton og Andrea med foreldre og besteforeldre på besøk til oss, og så spiste de voksne hamburgere mens de små sov.

Hanne har fått en liten gutt i dag tidlig! Mamma snakket med Hanne i ti-tiden i går kveld og overbeviste henne om at det faktisk var rier hun hadde, og så dro de på sykehuset litt før midnatt. Mamma ble nesten litt nervøs da hun ikke hørte noe fra dem før nesten kl 14, og da var det bare en sms som fortalte om "vitale mål". Det blir gøy å høre detaljene.

1 comment:

  1. Hei! Fantastisk! Hils og gratuler!
    Mor

    ReplyDelete