Saturday, May 20, 2006

Hjemme igjen!

Så har vi kommet hjem til Danmark igjen etter tre uker i Norge. Samuel syns det er godt å være tilbake, men han syns at lekegrinda har blitt fryktelig liten. Han har nemlig nesten lært å krabbe i Norge, og der var det ingen lekegrind. Derfor er det litt uvant med kanter, og det tar litt tid å lære seg at han slår hodet hvis han står på alle fire og gynger rett foran dem. Sånn ellers ser han ut til å trives både i den og i leiligheten. Favorittplassen er fortsatt stellebordet, og det var tydelig at han ikke hadde glemt favoritt-"leketøyet"; nøkkelen i døra på badet :-)

Vi var i søskenbarna Marte og Bjørn Erik sine konfirmasjoner, og Mamma syns det var kjekt å se tanteungene sine så store og flotte. Etter at komfene var overstått, gikk turen til Skjærgårdsheimen, hvor Hanne og Jonas (det er kjekkasen på bildet under) også kom og møtte oss, og så feiret vi 17. mai der. Samuel var bare så fin i bunad!




1 comment:

  1. Det var så gøy å møte dere!! Gleder meg til neste gang...når enn det blir, da satser vi på at hele fam Myrheim er til stede. Klem!

    ReplyDelete