Friday, June 02, 2006

Første sykkeltur

I går hadde vi svigerinne-gruppe igjen, denne gang hos tante Sara og fetter Anton. Mamma benyttet anledningen til å ta Samuel med i sykkel-tilhengeren for første gang. Vi må nemlig passe på at det er en vogn Samuel kan sove i hvis vi sykler noe sted om dagen, og Anton har to, så det gikk fint. Samuel André var så flott i ny hjelm (takk, Mormor!), og han syns det var spennende å se på alle ting som fløy så fort forbi.. Og de som sneglet seg forbi da det var oppoverbakke.. :-)

Det er så hyggelig å møtes sånn alle sammen. Alberte er nå større enn de andre var da hun ble født, så hun tar virkelig innpå. Både Anton og Samuel syns hun var så søt at de måtte ta på henne hele tiden mens hun lå og lekte. De tre største begynner å bli virkelig interessert i hverandre nå, og de liker veldig godt å sitte og se på hverandre og stjele leketøy og sutter og sånt. De har ikke nådd det stadiet ennå hvor de skriker når noen tar noe, de syns bare det er interessant, og så tar de det tilbake. Anton og Samuel tok Antons sutt fram og tilbake sikkert 15 ganger i løpet av en liten stund. Vi fikk tatt noen gode bilder og en festlig filmsnutt.

I dag skal vi på menighetsleir. Det er like i nærheten av der som vi var i sommerhus i påsken, så Mamma håper at hun får gått tur på stranden minst én gang.. Leiren varer til søndag, og på mandag skal Farfar feire bursdagen sin.

1 comment:

  1. Hei.
    Ser veldig koselig ut med treffa!
    Samuel virket så stor i sykkelvogna. Tøff hjelm!
    Hils Ove og gratuler med overstått!
    Klem. Mormor/Mor

    ReplyDelete