Thursday, November 16, 2006

Syk gutt


I natt kastet Samuel André opp 9-10 ganger mellom kl 22:45 og 04:30.. Det er vel det man kan kalle en hard natt, både for barn og foreldre.. Nå i dag har det gått over til diaré, og det er jo for så vidt litt bedre. Det er forresten ikke sikkert at Far er enig i det, for det var nemlig han som måtte skifte bleie etter den første eksplosjonen, og det var en ordentelig stinkbombe som rant ut over alt... Mamma har foreløbig satt over 4 maskiner med tøy og sengetøy, kluter og håndklær (i tillegg til den i natt..), og det kommer i hvert fall til å bli en til før kvelden kommer. Godt vi har tørketrommel! Nå er alle sammen trøtte, men bortsett fra det har vi det i grunnen fint. Samuel er jo en helt av dimensjoner, så han gråt nesten ikke i hele natt, og i de periodene som han ikke har vondt i magen, er han superblid! Han var for øvrig veldig fornøyd da han fant ut at han kunne komme seg opp i skuffen! Probelmet er bare å komme ut av den igjen uten at det skal gå på liv og lemmer løs..

3 comments:

  1. Du er en søt/flott/tøff gutt selv når du er syk. Vi håper du blir fort frisk. Det ble Hilde Marie da hun hadde samme syka.

    Hilde Marie og Tante Anne Liv

    ReplyDelete
  2. Fint å se deg så blid i skuffa, Samuel! Godt at du er en liten helt som nesten ikke gråter når du må kaste opp så mange ganger. Håper du snart er frisk - og at hele fam. får hvile ut! Synes mormor

    ReplyDelete