Sunday, September 14, 2008

Morgenkos

Samuel André liker veldig godt å høre kirkeklokkene ringe kl 07 om morgenen. For det betyr at han får lov til å komme inn til Mamma og Far og kose i sengen. Nå som han har sluttet med å sove om dagen er det ofte at han våkner av kirkeklokkene, men han er skikkelig flink til å vente hvis han våkner før.
Samuel er veldig glad i Sofie Louises hund. Den kan synge og snakke, og han syns det er kjempekoselig når hunden sier: "Jeg elsker deg!" eller "Du er min venn!". Han viser også sine myke sider en del for tiden, så både hunden og dukkene får ofte kjærlig behandlig og sang. En dag kom Samuel inn på badet til Mamma med hunden og sa: "Se, hun ligger i mine armer." Mamma så på ham og sa at det så koselig ut, og så smilte han stort, og sa:"Meg er søt!"


Sofie våkner som regel før kirkeklokkene, men hun har etterhvert innfunnet seg med at hun ikke får komme over til Mamma og Far før hun hører dem. Noen ganger protesterer hun en del når hun blir lagt ned igjen, andre dager er hun stort sett helt stille. Og så er det noen dager hun finner på masse morsomme ting. For eksempel når hun etterligner kirkeklokkene, eller leker "Sutt? NEEEI!"-leken med seg selv..

No comments:

Post a Comment