Tuesday, November 29, 2005

Fem ukers-kontroll

I går var Mamma alt for trett til å skrive, og litt lei av ting også. Far har fått arbeid i noen måneder, og det er jo kjempebra (!). Men han begynner kl 6 om morgenen, derfor går han og legger seg før Samuel skal ha kveldsmaten sin. Mamma er også trett og har lyst å legge seg, så ofte blir alt litt dumt om kvelden.. Men i går ringte Mormor like før ammingen, så Mamma fikk en god prat med henne og koste seg mens lillegutt koste seg med melken.

I dag kom tante Sara og fetter Anton på besøk. De var i byen og handlet og fant ut at de ville komme oppom en tur. Det har sine fordeler å bo sentralt! Det er virkelig koselig med de to guttene som har bare to ukers forskjell i alder. Man kan godt se det nå, men det er nok ikke mange månedene før de virker fullstendig jevngamle. De vil nok få mye glede av hverandre! Det har mødrene allerede.. :-)

Vi var også hos legen i dag. Samuel er nå 56 cm lang og 4850g tung. Mamma kan godt merke at han vokser, spesielt når han skal opp på skulderen for å rape.. Det er også en del tøy som begynner å bli for smått. Mamma syns nesten det er komisk når folk hun møter sier at "det var godt nok en lillebitte én!". Hun syns nemlig at Samuel er en stor gutt nå!

1 comment:

  1. Hei. Godt at du blei frisk igjen, Jofrid. Håper det er bra med dere alle tre nå! Fint å få innblikk i det som skjer med gullungen/ barnebarnet mitt.Klem! Mor.

    ReplyDelete