Monday, March 27, 2006

Eget rom..

Nå er Samuel André blitt stor gutt og sover på sitt eget rom! Det har han gjort i en uke nå, og det går kjempefint. Spesielt Mamma syns at det er deilig, for nå slipper hun å våkne mange ganger av smålyder Samuel lager. Han kan godt finne på å bruke en halv time på å våkne, og hele den tiden lager han masse lyder. Men nå som han er på rommet sitt og babysitteren står på lavest sensitivitet, våkner ikke Mamma før han er helt våken og sier ordentelig ifra. Da Mamma og Far bestemte seg for å flytte ham, var det mye fordi han hadde begynt å våkne i 2-3-tiden, og det var ikke så lett for Mamma å få ham til å sove igjen uten at Far våknet hvis hun ikke skulle gi ham mat. Det var hun nemlig overbevist om at han ikke trengte. Hun var forberedt på at det sikkert kom til å bli flere ganger at hun måtte bruke 15-20 min på rommet til Samuel midt på natten, men det ble faktisk bare nødvendig en natt! Etter det sov han fra han ble lagt en gang mellom 22 og 24 til ca 5-6. Men Mamma vil jo gjerne at Samuel sin morgen skal begynne sånn litt senere enn det (7 er mer enn tidlig nok for henne), og hun lurte veldig på hvordan hun skulle få ham til å sove lenger. Men så kom det plutselig en veldig bra timet sommertid! Så nå håper vi at han sover i hvert fall til 7!

Hm.. Noen sier at mor og sønn har visse likhetstrekk... Klærne på det øverste bildet er barselsgaven fra Lillian med familie.

1 comment:

  1. Hei!
    Jo, noe likt er det jo å se. Men jeg ser også noe av Peter, så det skal nok bli en kjernekar av Samuel skal du se. Flott bilde av dere to!
    Mor

    ReplyDelete