Tuesday, October 31, 2006

På besøk til Jonas

Et av høydepunktene på Norgesturen denne gang var å dra på besøk til Hanne, Kristoffer og Jonas. Det var bare litt trist at Far ikke kunne være med. Men Samuel André syns vist at det var deilig å kunne kose litt med Kristoffer i stedet.. Jonas var i utgangspunktet ikke overbegeistret for å få besøk.. Han syns at det var ganske skummelt med en sånn stor gutt som Samuel som løp omkring og bråkte og til og med tok på ham noen ganger! Han har nemlig vært syk noen måneder, og har dermed nesten ikke lekt med andre barn.

Men etter hvert som dagene gikk ble han mer og mer trygg på Samuel, og ville gjøre alt det som han gjorde. Han spiste dobbelt så mye når Samuel spiste samtidig, og ble utrolig sint fordi han ikke klarte å gå (men ble mye bedre til å reise seg opp, holde balansen og sette seg). Da vi var på gudstjeneste satt han stille og rolig på fanget så lenge Samuel gjorde det, men i det øyeblikket Samuel gikk for å leke på gulvet med de andre barna, begynte han å vri på seg og ville ned. Det fikk han, og så krabbet han som en pil bort til de andre. Hanne og Kristoffer satt bare måpende tilbake!

Samuel har tidligere syntes at det var fryktelig skummelt når andre barn gråt. Da måtte alltid han også gråte litt (eller mye), sånn for sikkerhets skyld.. Det ble han visst fullstendig kurert for i løpet av disse dagene. Etter hvert kikket han knapt på Jonas når han satte i et hyl. Vi tror ikke at han opfattet særlig ofte at det som regel var han som var grunnen til at Jonas hylte..


1 comment:

  1. Hei.
    Så flott, Samuel. Du er allerede en god ledertype! Det intrykket fikk i alle fall Mormor

    ReplyDelete