Wednesday, April 11, 2007

Litt av hvert..

For tre uker siden var Samuel André og Mamma med skolebarna fra familieDTSen i Regnskogen. Samuel syns det var kjempespennende med både fisker, fugler og dyr. Mamma hadde tatt med gå-sele til ham, og det fungerte kjempebra! Så slapp Samuel å holde Mamma i hånda hele tiden, og Mamma slapp å løpe etter Samuel hele tiden... På dette bildet stikker han hodet opp i en kikke-boble, så det føles nesten som om man er under vannet, og fiskene svømmer forbi rett over hodet. En stor opplevelse for en liten gutt!
På langfredag var Mamma og Samuel i kolonihagen til fetter Anton, tante Sara og onkel Niels. Det var en stor suksess! Gutta boys koste seg masse ute, selv om de ikke alltid var enige om hvem som skulle ha trillebåren og om det skulle være noe i den...
Anton i farta!
Tunga rett i munnen, Samuel!
Mamma var på handletur for å kjøpe noen nye uteleker til Samuel. Nå er det så deilig vær, og Samuel ELSKER å være ute. Derfor trengs det noen leker til bakgården så han vil leke med dem i stedet for med sigarettsneipene.. Mamma kikket på sånne forskellige barnetelt, men de var så dyre alle sammen at det gav hun opp. Men så kom hun forbi en butikk hvor de solgte vanlige telt til 50 kr, så det syns hun at hun måtte slå til på. Her er bilde fra prøvekjøringen i stua.
Når Samuel har sovet om dagen, så trenger han en stund på fanget og med sutten sånn for å våkne ordentelig. Det synes Mamma og Far er veldig koselig, for som regel er det veldig hyggelige stunder, og vi beregner tid til dem når vi henter ham opp fra vogna. (Vi pleier å vekke ham, for hvis ikke sover han hele dagen!) Vi er jammen heldige som har fått verdens deiligste gutt!


1 comment:

  1. Mormor synes det må være kommentar til alle de flotte bildene og den koselige teksten. Så kult at gutten er så glad i å være ute - og tar imot så god fangkos når han skal våkne etter luren! Ja, Samuel Andre, du er en ordentlig godgutt. Mormor savner deg.

    ReplyDelete