Thursday, April 19, 2007

Mammas små gleder..

Det er mange ting i løpet av en dag med Samuel André som er veldig koselige. Én av Mamma sine favoritter er "kveldsrunden", altså å gå inn til Samuel før hun legger seg for å sjekke at han har det bra og legge dynen på ham (så han kan ha den på seg den halve timen det går før han har sparket den av igjen..). Det er så fredelig der inne, og han sover som regel veldig tungt og merker nesten ikke om han blir flyttet på. (Det trengs jo noen ganger, for eksempel når han har hodet nedover i senga, for den står skrått for å hjelpe for ørene hans. - Hvor mye det hjelper er uvisst, nå har han ørebetennelse igjen, den 3. siden januar..)
Mamma syns at disse fantastiske sovestillingene fortjener å bli delt med verden! (Det bør også legges til at alle bildene er tatt fra fotenden av sengen..)








5 comments:

  1. Eg likte best det 5. Det ligna nemlig mest på meg då eg var liten. HILDE MARIE

    ReplyDelete
  2. Hans omvendte hånd minder om hans far, når han løb. Måske havde han allerede da indbygget omvendelse? Håber den stakkels dreng snart får sand! Hvor er det hyggeligt at titte ind selv om vi også nemt kan gøre det i virkeligheden. Heldige os og synd om norske familie!! :-(

    ReplyDelete
  3. Mormor synes at det tegner til en person med mange muligheter. Det skal bli spennende å få sove på samme rom om noen uker.

    ReplyDelete
  4. du må huske å teste samul for "suljaki" godt, for det gjorde de ikkje på meg:(

    ReplyDelete
  5. Utrolig morsomt:) Skjønn gutt. Skulle gjerne vært hos dere litt, men her kaller (eksamens)pliktene)
    Hanneklem

    ReplyDelete