Tuesday, May 01, 2007

Lenge siden sist!

Mamma ble helt forskrekket da hun så hvor lenge det er siden hun har skrevet på bloggen! Hu og hei som tiden flyr! Men det er jo også fint, for så er det snart tid for at Samuel blir storebror. (Og Mamma slipper å være gravid og føle seg som en elefant.. (-termin 13. juni) Samuel og Far har byttet ut "kikke på bilene"-leken med "snurre på stolen"-leken, og som man kan se på bildet, er den veldig populær!

På torsdag skal vi til ørelegen på kontroll etter den siste ørebetennelsen, og hvis Samuel fremdeles har vann i ørene da, så skal han få dren. Mamma og far er litt spente på hvordan det går.
Samuel har fått seg en ny stol. Den er han meget stolt av, selv om den er så lett at den ofte flytter seg når han skal sette seg. Fordelen ved vekten er jo at den er lett for ham å flytte rundt, og han setter den på stadig nye steder. Her en dag fant han seg en bok og satte seg ned for å lese mens Mamma laget mat. Mamma syns det var veldig sødt, og ville ta bilde, men bare det at hun gikk inn i stua for å finne kameraet var nok til at Samuel syns at hun godt kunne leke med ham i stedet. Han gikk bort til kontorstolen og klasket på den, og så snudde han seg mot Mamma med et strålende smil og rakte armene i været. Det kunne Mamma sevfølgelig ikke stå for, så da ble det snurring i stedet for bilde..


På fredag var Anton på besøk her. Det må sies å være en stor suksess! De to turboene fartet omkring i bakgården så nabo Rikke måtte ut og kikke på Mathilde (7 uker) mange ganger på grunn av alle de rare lydene som kom igjennom babysitteren hennes. Heldigvis har hun et godt sovehjerte, så det gikk bra.

Hovedgrunnen til at det er så lenge siden denne bloggen ble oppdatert, er ikke egentlig travelhet, men at Mamma har brukt nesten all sin "computertid" på å kikke på brukte vogner og shoppe ammetøy. Det har resultert i 2 T-skjorter, 1 genser, 1 kjole og 2 vogner. Alt tøyet ligger på posthuset og venter på at Mamma skal hente det i morgen, og hun er veldig spendt! Vognene står med understellet i skuret og overdelen på loftet i påvente av familieforøkelsen. Det er en barnevogn som babyen skal få ha helt for seg selv, og så en tvillingvogn som Samuel og den lille forhåpentlig skal finne ut av å dele (kan man si det sånn på norsk??), og sove i sammen.

2 comments:

  1. Mormor blei veldig glad for å få se de herlige bildene av en nydelig og glad gutt! Ja, de to søskenbarna var jo også så flotte og så så ivrige ut i leken. Gratulerer med vognene og ammeklærne, Jofrid! Det blir veldig spennende når jenta kommer til verden og inntar den lille vogna...

    ReplyDelete
  2. Det er jo litt ille at når jeg har ventet og ventet på liv på bloggen har jeg ingen komentar når det endelig kommer noe nytt. Derfor får dere denne svada-hilsenen fra tante Anne Liv

    ReplyDelete