Sunday, May 06, 2007

Dyr er gøy!

I helga har vi vært på vår årlige miniferie med den store famlilien Tinggaard. I år var vi på et feriesenter hvor vi delte tre leiligheter + en separat spisesal. Det var geiter, hester, kaniner, høner og en hane, hunder og katter der, og i tillegg et aktivitetsrom med disser og klatrestativ og gå-motorsykler, så Samuel André & co hadde i hvert fall ingen fritidsproblemer! Vi har bestemt oss for at dette skal bli vårt faste miniferiested, så vi gleder oss allerede til neste år.
Det var også nærme stranden, så de fleste fikk seg mange turer dit. Mamma fikk en bitte liten utkikkstur til en høyde på gården på lørdag, og i dag kjørte Samuel, Mamma, Far, Camille, tante Sara og fetter Anton en tur ned til stranden. (Det var nemlig litt for langt og bratt for Mamma og gå fra gården.) Samuel koste seg veldig, men han syns det er litt vanskelig å kaste steinene langt nok til at de traff vannet, så når han endelig hadde infunnet seg med at han ikke fikk lov til å gå ned i vannet, var det morsomst at Far eller Mamma kastet stein i stedet...Er ikke dette et fantastisk bilde?

Ps: Ørelegen sa at det ene øret er helt fint, og det andre er der nesten, så vi skal til kontroll om en måned, og da regner vi med at alt er i orden så han slipper å få dren..

2 comments:

  1. Flotte bilder av en flott gutt. Fantastisk at dere har funnet et så godt sted for familieferien. Dere er heldige...
    Fra tante Anne Liv

    ReplyDelete
  2. Mormor likte veldig godt de fine bildene av en ordentlig godgutt! OG BRA AT HAN FÅR BLI KJENT MED SÅ MANGE DYR!

    ReplyDelete