Wednesday, February 06, 2008

Engler

Bjørn Erik sa om den nye klassen sin at det var ”høg engleungefaktor”. Det har vi i hvert fall hatt her for tiden! Først kom denne engelen flygende:

Og senere når Brian skulle være barnevakt, så åpenbarte det seg en annen en.. Mamma og Far hadde sagt til Samuel André at Brian skulle komme om kvelden i stedet for Farmor, men vi hadde ikke sagt så tydelig at han skulle være barnevakt, for planen var egentlig at begge de søte små skulle være mer eller mindre i seng når han kom. Brian kom litt før avtalen, så Samuel hadde fremdeles klær på og hadde nettop fått lov til å se Teletubbies mens Mamma skulle gi Sofie Louise mat. Det fikk han selvfølgelig fremdeles lov til, og Brian fikk også se Teletubbies for første gang (det var visst en opplevelse, hvis man skal dømme ut fra lydene Mamma hørte!). Da Sofie var vel i seng, slukket Mamma for Teletubbies. Hun tenkte med det same hun hadde gjort det at det kanskje var dumt, hvis Samuel kanskje syntes det var litt trist at hun skulle gå, men på den andre siden så ville det jo være dumt hvis Brian skulle måtte ta en konfrontasjon på det. Men det ble ingen konfrontasjon! Samuel sa pent farvel til Teletubbies, og da Mamma sa at hun skulle gå, og at Brian skulle legge Samuel, fikk hun en stor og god hadet-kos, og så sa Samuel ”Kom, Brian! Kom, Brian!” og ledet an inn på badet. Så klatret han opp på stellebordet og la seg ned og ventet. Brian sto bare og kikket forskrekket på ham og spurte Mamma ”Hvad sker der?”. ”Han vil vel at du skal stelle ham,” svarte Mamma. Brian sto fremdeles med store øyne, og sa: ”Ja, men jeg troede da vi skulle lege lidt først!!” Da Mama kom hjem igjen fortalte Brian at etter at de var ferdige på badet hadde Samuel tuslet inn i seng, fått suttene sine og sagt pent god natt.
Ingen sak å være barnevakt for sånn en grei gutt!

2 comments:

  1. Mormor er kjempeglad for at det finnes engler! - Jeg trenger nok englevakt når jeg skal kjøre til Kristiansand om natten neste fredag. Og gleder meg veldig til å få se "engleungene" igjen!

    ReplyDelete
  2. Imponerende! Det er nesten så jeg har problemer med å lukke munnen etter dette...

    ReplyDelete