Thursday, March 20, 2008

Ferietid

Samuel André koser seg for det meste med å være masse hjemme nå i ferien, og han er blitt veldig flink til å leke med Sofie Louise. Men noen ganger syns han visst at hun er for liten og ikke helt nok kompis, og da kan han finne på å være litt hardhendt. Andre ganger er det han som er litt for stor, og da har Mamma plutselig to (deilige) babyer.. :-)


Det ser ut som om Samuel har lett for å for å forstå at alle de andre barna i barnehagen er hjemme hos moren og faren sin slik som han er. Det hjelper nok på forståelsen at vi har mødt noen av dem. For eksempel møtte Mamma og Samuel Viktor og foreldrene hans i Regnskoven på mandag, og på tirsdag så plutselig Mamma at Ronja og faren hennes gikk tur rett utenfor bakgården vår mens vi spiste formiddagsmat. Samuel syns de skulle komme opp, og det var visst Ronja helt enig i, for hun syns at den trappen var enormt spennende!

2 comments:

  1. Mormor syntes det så riktig koselig ut med to babyer på fanget!! Og spennende med besøk som kommer krabbende opp den lange trappa!

    ReplyDelete
  2. Jeg tenker du er glad du ikke har to babyer i fanget til daglig og på ordentlig...

    ReplyDelete