Thursday, February 26, 2009

På besøk hos Oldemor

I dag var vi på besøk hos Oldemor. Hun er veldig gammel og veldig koselig! Og så har hun veldig mange fine bilder og ting som to gullklumper veldig gjerne ville undersøke. Oldemor syns det var veldig kjekt å se på at Samuel André og Sofie Louise fløy rundt omkring med liv og energi, men vi mistenker at hun var veldig trett da vi gikk.. Hun er jo vant til å være alene i leiligheten sin alene det meste av tiden, så for henne var det nok som å få en orkan i stua..
Det var vist godt at hun ikke lenger er kjapp nok til å få med seg alt som foregikk, for ellers ville hun bli alt for bekymret for både gullklumpene og tingene. For eksempel var klaffen på skriveskatollet var slått ned, og Sofie og etter hvert Samuel fant ut at den var i perfekt høyde til å dunke hodet i, det gjorde de mange ganger og fikk fullstendig latterkrampe. Oldemor satt og smilte av dem og koste seg, men forsto ikke helt hvorfor de lo sånn. Tredje gangen Sofie skulle dunke inn i den, så Oldemor plutselig at hodet hennes nærmet seg kanten, og hun ble helt forskrekket!
Sofie koste seg på Olemors fang..

Samuel nektet fullstendig å være med på bilde med Sofie og Oldemor, men han ville gjerne at Mamma skulle ta bilde av ham foran Oldemors fine maleri..

På hjemveien stakk vi innom IKEA og spiste middag + kjøpte noen ting. Oldemor hadde gitt noen penger til gaver til gullklumpene, så det kjøpte vi der. Samuel fikk dette kule byggesettet. Sofie fikk et bakesett, men det har vi ikke fått brukt ennå..

2 comments:

  1. Heja alle. HVor var det moro at se jer og oldemor hjemme hos hende. Det var som at vaere der. Nu glaeder jeg mig til at se jer snart i virkeligheden. Mon Peter kommer og henter mig i Aarhus efter midnat soendag nat, altsaa mandag tidligt? Jeg ringer, naar jeg er ankommet i Billund. Kigger efter svar paa Facebook. Knus og kram fra farmor

    ReplyDelete
  2. Mormor syntes også det var gildt å få se gullungene på besøk hos deres gamle og snille Oldemor. Sofie ligner sin Oldemor der hun ligger avslappet og koser seg i fanget hennes. - Skjønner godt at Samuel ville fotograferes sammen med det flotte maleriet til Oldemor. Du passet godt inn der! Snart kan kanskje Mormor få være med å bygge med det spennende byggesettet - og gjerne bake med Sofie? Gleder meg veldig!!!

    ReplyDelete