Wednesday, August 12, 2009

Mørke, lys og gode venner

Vi var på besøk hos noen venner for en stund siden, og Samuel André og Sofie Louise skulle legge seg der så Mamma og Far kunne få litt voksensnakk med Anja og Jacob. Samuel syns det var nesten umulig å sove der, og han skulle tisse og drikke og snakke og syte over Sofie og.... Så plutselig spurte han om det var morgen, for det var så lyst i rommet. Far trodde at det var en spøk, så han svarte ja, og det resulterte i at Samuel hoppet ut av sengen og ropte hurra, og var på vei til å løpe ut i stua da Far stanset ham og sa at det bare var tull. Samuel ble kjempeskuffa, og gråt sårt og inderlig ganske lenge. Og han sa at det var alt for lyst til å sove. Da fant lure Anja frem sånn "øyemaske" som man bruker på fly, så han kunne få det mørkt. Han syns det var litt skummelt til å starte med (for han er jo tross alt mørkredd..), men når han skjønte at han kunne kontrollere selv om det skulle være lyst eller mørkt, så syns han det var kjempegøy. Og effektivt, han sovnet i løpet av et øyeblikk.
Han likte det så godt at han krevde det kavelden etterpå også, og haldigvis hadde Mamma en liggende, så nå har han brukt den flere kvelder.

Her er to gode venner!




1 comment:

  1. Så godt at du til slutt fikk laget det mørkt nok til å få sove, Samuel.
    Mormor blei veldig glad over å få se de gode bildene av gullklumpene som er perlevenner. Og gleder meg så til å få være sammen med dere når jeg kommer til dere til jul.

    ReplyDelete