Sunday, April 18, 2010

Apekatter!

Gullklumpene har virkelig oppdaget at det er gøy å klatre i trær! Her er de oppe i en hytte som to av guttene på DTSF'en laget sammen med fedrene sine. Det er veldig gøy og litt skummelt å være så høyt oppe!

Sofie Louise er sånn litt mer modig enn Mamma og Far setter pris på.. Hun tør egentlig ikke å klatre høyere enn Samuel André, men hun har ikke den samme naturlige forsiktigheten som han har. Hun vil gjerne eksperimentere med å hoppe litt oppe i treet, for eksempel... En av hennes favorittsetnnger for tiden er: "Se hvad jeg tørker!" (Mamma prøver iherdig å lære henne at det heter "tør"...)

Klatringen inntok nye høyder (bokstavelig talt) etter at en tysker som var her beskar en masse trær, og laget noen riktig gode klatretrær. Det er på mange måter ekstra gøy å være to som klatrer, men det er også en utfordring å bli enige om hvem som skal være hvor...


1 comment:

  1. OI! Gullklumpene er visst blitt noen veldig modige apekatter! Hva skal det bli av dere som får begynne så tidlig å klatre så høyt? Mormor blei nesten svimmel bare av å se på bildene. (Men jeg likte godt å klatre da jeg var liten.)

    ReplyDelete