Monday, July 19, 2010

Hopp, hopp, hopp...

Sjellebro har kjøpt hoppepute, og den lå selvfølgelig fremme under hele leiren. Det var midt i blinken for Samuel, som fant på utrolig mange nye leker på den.

Mamma og Far syns han burde la være med å ha "hoppe ned av puten" som et element i lekene, for det syns vi kunne være litt farlig.

Plutselig en dag forsto han hva vi mente!

Armen hans gjorde vondt, vondt, vondt!!! Så da måtte han inn på sykehuset og ta røntgenbilde og få gips på. Desværre måtte han og Far på McDonalds en tur også...

Og de neste dagene, da det nesten ikke gjorde vondt mer, og han fikk masse oppmerksomhet, så begynte han visst nesten å syns at det var en god ting.. ;-)

Det er jammen ikke lett å få tatt et godt portrettbilde av en vilter gutt på en hoppepute!

Men noen ganger er man heldig!

Samuel syns at han var veldig heldig med dette bildet. Mamma er ikke helt enig!

Samuel hadde gipsen på i 10 dager. (Bildet her er fra venterommet da han skulle få den av igjen.) Det varte ikke særlig lenge før han nesten ikke merket at den var der. Han både syklet, løp, hoppet og bygget med lego. Mamma var ganske imponert og tenkte med gru på hvor hemmet hun hadde blitt i en lignende situasjon! Det eneste han hadde problemer med var, merkelig nok, å ta tøy på og av - og å spise pannekake... Han trakk og trakk i den for å få den inn i munnen, og plutselig revnet den på midten!

Her skal det tas nytt bilde for å sjekke om gipsen hadde vært på lenge nok. Det gjorde fryktelig vondt å legge armen i riktig stilling da han skulle få gipsen på, så han var ganske nervøs..

Men det gikk kjempefint! Armen var forresten ikke brukket, så gipsen var der mest som smertelindring, fant vi ut etterpå..

No comments:

Post a Comment