Monday, October 25, 2010

Barnehage-bursdag

Samuel André hadde hele gruppe 1 fra barnehagen på bursdags-besøk. Da er det godt å ha stor og god lekeplass! Mamma hadde forberedt en skattejakt, så barna ble delt inn i grupper og skulle finne konvolutter med bilde av neste gjemmested i. Til slutt fant hver gruppe en eske med én hundre-Sjellebro-kroners-seddel til hver.

Mamma forstår ikke helt hvordan folk får plass til 20 unger i sine vanlige hus, og var veldig glad for å ha en hel matsal å ha dem i! Samuel hadde lenge gledet seg til å få gaven fra barnehagen;

En T-skjorte med alle sine navn på! Det er Allan som holder skjorten og leser navnene. Han er Samuel sin favoritt"voksen", men han slutter desværre etter jul. Heldigvis begynner han å arbeide i SFO'en, så i august får Samuel være med ham igjen!

Mamma brukte pynten fra Simeon Sejers barnevelsignelse, og det virket som om barna satte stor pris på det. I stedet for kake fikk alle en bolle med smør og et sjokolade-femtall på. Da alle var ferdige med å spise og vi hadde lekt litt, åpnet vi kiosken, og der fikk alle handle for "pengene" fra skattejakten.

Så dro alle sammen tilbake til barnehagen i Columbussen..

No comments:

Post a Comment