Thursday, January 12, 2006

Norgestur!

Så var vi hjemme igjen i Danmark! For Mamma er det deilig å kjenne på at det faktisk er blitt hjemme her også. Vi hadde en flott tur, og den lange reisen gikk veldig godt. Samuel er jo en tolmodig sjel, så han kan godt utsette et måltid i en halv time uten å gå helt berserk. Det kom godt med da Mamma ikke fikk vekket ham før like før vi ble hentet da vi dro, og han ikke kunne spise før vi kom på toget. Da mamma skulle finne kluten for å gi ham, oppdaget hun at stelleveska lå igjen på badet hjemme! Hun fikk panikk et lite øyeblikk, men så kom hun på at hun hadde jo både bleier og våtservietter med allikevel, så det gikk godt.

Både Mamma og Samuel syns det var deilig å møte så mange kjekke nordmenn som ville holde og skifte og leke og snakke. Samuel syns faktisk at det var så gøy at han ble litt avhengig, og syns nå at det er ganske kjedelig å ligge og leke alene. Men Mamma og Far kjører den harde linjen, så det er litt syting om dagen.. Det var riktig godt å få møte alle tantene til Samuel, og seks av ni norske søskenbarn, og ikke minst Mormor og Bestefar og Kjellfrid. Vi fikk også møtt noen av Mammas venner. Mamma fikk både fisk, komler og pinnekjøtt, og morsmelka ble så god at Samuel begynte å sove igjennom nettene! Det er deilig, det!

1 comment:

  1. Hei. Kjekt å lesa om turen og Samuel. Saknar han veldig. Og deg. Og ser alt fram til neste gong de kjem - og då med Peter også! Mor

    ReplyDelete