Friday, January 20, 2006

Vaksine

I går var Samuel hos legen og fikk vaksine. Samuel var kjempeflink og gråt bare bittelitt av forskrekkelse, og smilte til legen allerede før han var helt ferdig med gråten. Han er bare tapper og god, den gutten! I går kveld var han litt varm i hodet og sytete, men Mamma og Far så to filmer sammen med noen venner, så det var helt i orden for dem å sitte med ham på fanget masse. Han sov godt hele natten og i hele dag. Mamma syns godt at han kunne si fra når han har tenkt å sove så mye, for hvis hun hadde visst at hun hadde 3+3+2 timer til rådighet i løpet av dagen, så hadde hun nok utnyttet tiden litt bedre.. Men det er vel ikke akkurat sånn at Samuel planlegger det så veldig, heller.

Han sov masse på onsdag også, da Mamma hadde mødregruppe her. Mamma syns nesten det var litt trist, for alle de tre andre satt med hver sin baby, mens Samuel bare sov og sov i sengen sin. Da han endelig våknet og spiste, varte det mindre enn en time før han var så trøtt og sur at Mamma bare måtte putte ham i seng igjen. Det tok en ganske lang stund før han sovnet, men han koste seg veldig alene i sengen. Mamma og Far syns det er deilig at han trives godt alene også, både for vår del og hans.

Vi har hatt middagsgjester de tre siste dagene. På onsdag passet Mamma fetter Anton mens tante Sara var hos legen, og så ble de her til middag siden onkel Niels var på jobb. I går var Anita på besøk, og så dro vi til Michael sammen med Henrik for å se film (Shrek 1 + 2), og i dag var onkel Niels her fordi tante Sara og fetter Anton har dratt til Antons mormor og morfar. Nå er Far og onkel Niels på kino og ser King Kong mens Mamma og Samuel koser oss hjemme. Det vil si: Samuel koser seg ikke så mye lenger, så Mamma må nok slutte å skrive og ta seg av sin sønn i stedet..

1 comment:

  1. Hei!
    Skal si det er en som kan sove. Og noen som ser skrekkfilmer. Jeg koste meg med den danske serien i går kveld. Mor

    ReplyDelete