Tuesday, January 03, 2006

Godt Nytt År!

Nyttårsaften feiret vi hos onkel Niels og tante Sara sammen med noen Niels og far gikk på efterskole med og deres koner. Det var veldig hyggelig. Vi hadde noen veldig gode, dype samtaler, og både Mamma og Far trives godt med det. Samuel og Anton bryr seg foreløbig ikke så mye om hvem som er rundt dem og hva de snakker om, bare de får mat en gang i mellom. Som man kan se av bildet var Samuel heller ikke så opptatt av at det ble et nytt år...

Nå har far begynt et nytt og bedre liv! Her ses han syklende mens han ser film på PCen.. Mamma og Far har kun lov til å spise snop en gang i uka nå, og så skal det trimmes. Tante Sara har også planer om å begynne å bruke trimsykkelen deres, så hun og Mamma skal passe på hverandre så det virkelig blir noe av det.

I morgen skal Samuel og Mamma til Norge! Mamma gleder seg veldig mye, og Far gruer seg til å måtte unvære Samuels deilige smil i en hel uke... Toget går kl 07:50 på tirsdag, og båten kommer inn til Stavanger kl 22, så det er en litt lang reise. Men Mamma gleder seg faktisk litt til å ha masse tid til å lese og strikke i stedet for klesvask og husarbeid mens Samuel sover. Mens vi er i Norge kommer vi nok ikke til å skrive noe på bloggen... Vi kommer sterkere tilbake neste uke!

No comments:

Post a Comment