Saturday, December 31, 2005

Snø + barnevogn = masse trim for Mamma!

Det ser ut til at snøstormen er over for denne gang, men snøen er her fortsatt. Mamma har sterke mistanker om at de fleste av de som brøyter fortauene ikke har for vane å gå med barnevogn.. Men det blir jo ikke trimmet for mye her i huset til vanlig, så det er vel bare fint.. :-) Det blir andre boller etter nyttår, for så er planen at Mamma og Far skal krympe. Det skal ikke Samuel, som nå er blitt over seks kilo! Han skal vokse, og vi skal avta.. Det kan jo også ses på julegavene; Mamma fikk badevekt av Far, og Far fikk trimsykkel av Mamma. (Den er ikke pakket ut enda..)

Samuel fikk mest klær og litt leker, og heldigvis fikk han noen bøker også. Som du kan se av bildet er han en riktig smarting, og han trenger litt intellektuell stimulans!

1 comment:

  1. Hei! Kjempekjekt å lese de siste epistlene. Og så var han flott med briller. Så riktig klok ut. Gleder meg veldig, veldig til snart å få se han og holde han! Ja, gleder meg veldig til å treffe deg også, Jofrid. Dere er veldig velkomne! Nå må jeg bare se å komme meg heim og gjøre hus og senger klar. Mor /Mormor

    ReplyDelete