Saturday, December 24, 2005

God Jul! - Og Norgestur!

Nå har den lille familien Tinggaard hatt en liten julefeiring. Først hadde Mamma og Far en fin jule(lov)sangs-stund, så hentet vi Samuel og åpnet gaver. Julaften skal vi nemlig feire med den store familien Tinggaard, så det blir alt for mange mennesker til at alle kan åpne alle gavene sine da. Derfor har vi nå åpnet alle gavene fra Norge. Tusen takk, alle sammen, for fine gaver! Mamma og Far syns nesten det var mest spennende å åpne Samuel sine gaver. Vi gleder oss til han blir stor nok til å gjøre det selv! Han fikk masse fint tøy og en flott leke. Og så fikk han en bok om seg selv! - eller var det kanskje Samuel fra Bibelen den handlet om...?

Det var litt merkelig å pakke opp gaver bare fra folk som ikke var der så man kunne takke dem. I sånne anledninger savner man jo gjerne kjente og kjære ekstra mye... Derfor er det veldig hyggelig å tenke på at Mamma og Samuel skal til Norge i januar! Vi kommer sent om kvelden tirsdag den 3. og blir til om kvelden mandag den 9. Når vi kommer så snart etter nyttår får vi med oss litt norsk julestemning også... Spesielt Samuel vil nok sette umåtelig stor pris på det! Så hvis du bor i Sandnes eller området er du velkommen til å ta kontakt hvis du vil treffe oss.

Det kommer ikke noen bilder på en stund, for computeren vår er sendt inn til reparasjon. Vi har fått låne en i mellomtiden, men det spørs om vi gidder å installere det som skal til for å laste inn bildene. Vi har ikke lastet ned Skype ennå, heller, så hvis du vil ha tak i oss, må du sende melding eller ringe på mobilen, eller sende mail. På julaften skal vi i kirke kl 14, og så drar vi til Farmor og Farfar etter det.

No comments:

Post a Comment