Thursday, December 15, 2005

Mammas fødselsdag og avis

På lørdag var det Mammas 30-årsdag. Samuel gav henne (i tillegg til øredobber) over seks timers sammenhengende søvn to netter på rad i bursdagsgave, og det syns hun var deilig! (Han har dessverre ikke gjentatt suksessen etterpå..) Far laget riktig deilig mat, og Mamma fikk mange gode gaver. Hun hadde ønsket seg julepynt, og det fikk hun i hvert fall! Vi har ikke bruk for flere snømann-bamser nå... (Med mindre vi bestemmer oss for å begynne å samle.. :-) Av Far fikk hun elektrisk fotbad med bobler, massage og varme. Det kan også brukes uten vann, og det er veldig smart, for så kan Mamma bruke det selv om hun ikke har tid til fotbad.

Mamma har ikke hatt tid til å skrive på bloggen de siste dagene. Litt fordi Samuel har bestemt seg for å ha våkenperiode etter at Far har lagt seg, men mest fordi det store prosjektet for tiden heter julekort.. Nå er vi heldigvis ferdig med det verste! I helgen gikk Samuel forøvrig 14(!) timer uten å bæsje. Han foretrekker nok det der med å bæsje hele tiden, for den dagen tilbrakte han nesten hele sin våkne tid med å presse. Det var en lykkelig gutt som lå på stellebordet da det endelig kom noe ut!

I dag var familien Tinggaard (den store) i avisen! Trykk på linken, så kan du lese om oss! http://www.amtsavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051214/RANDERS/112140896/1027

1 comment:

  1. Hei!
    Kjempekoselig familiebilde! Så flink Samuel er blitt. Tenk både løfte hodet og skyve fra med hendene. Mormor er skikkelig stolt!

    ReplyDelete