Monday, December 05, 2005

Dør?

I går var vi hos Farmor og Farfar igjen. Familien Tinggaard har tradisjon på å ha "familiespisning" (nesten) hver søndag. Mamma syns det er veldig imponerende. Det er ikke så veldig ofte lenger at alle 10 voksne og 4 barn er der, men det er allikevel hyggelig å møte dem som kommer. Og Mamma syns det er deilig å slippe å tenke på middag! :-) I går var alle fire barnebarna til Anne Marie og Ove der, og da alle tre babyene var våkne samtidig skyndte vi oss å ta bilde! (Husk at du kan se bildet i større utgave hvis du klikker på det.)

Vi skulle egentlig få satt inn dør fra kjøkkenet til bakgården i dag. Men da håndverkerne kom, kunne de ikke gjøre noe, for utleieren hadde tilfeldigvis glemt at han måtte få en rørlegger til å flytte radiatoren før de kan slå veggen vekk..

I dag var helsesøster her. Samuel er nå 57 cm lang og 5200 g tung. Vekstkurven hans flyr i været, så han klarer i alle fall å hente næring fra melken før den kommer ut igjen i en fart. (For det meste i bleia, men noen ganger i form av sprutgulp som renner nedover ryggen til Mamma..)

Til dere som skriver kommentarer: Det er kjempehyggelig!! Men enda et hakk hyggeligere hvis dere skriver navn på så jeg vet hvem det er som skriver!

1 comment:

  1. Hei!
    Ja, eg er like imponert over Anne Marie og Ove som samler så mange hver søndag og har middag til dere.
    Skikkelig koselig bilde av dem med barnebarna!
    Håper døra snart kommer på plass!
    Mor/Mormor - som er veldig glad i dere og Peter - hilser og sender i tankene stor klem.

    ReplyDelete