Thursday, December 08, 2005

Mødregruppe igjen

I dag var Mamma og Samuel på mødregruppe igjen. De andre mødrene ville nesten ikke tro det da Mamma sa at Samuel bruker 15-20 bleier i døgnet, men de ble overbevist da vi måtte skifte tre ganger i løpet av de tre timene vi var der... Bildet er av Samuel sammen med Magnus, som er 14 timer eldre, et kilo tyngre og fem cm lengre enn Samuel. Han var nesten fem kilo da han ble født!

Den siste uka har Samuel forsåvidt sovet godt, men han har snudd litt på døgnet, så hans natt varer fra kl 02 til 10. Men Mamma har vært nødt til å stå opp 8 eller tidligere, og Samuel har brukt minst en time på nattmåltidet (rap og bæsj inkl.), så det har ikke blitt så mye søvn på henne. Men i dag når Verdens Beste Mann kom hjem fra arbeid, lot far og sønn Mamma få sove i 2 1/2 time. Deilig!

Det nyeste kapitlet i historien om vår dør: Rørleggeren var her for å flytte radiatoren, men han kom mye senere enn avtalt, så hun som bor i leiligheten hvor man kan stenge av vannet hadde dratt. Så vi får se når det skjer noe mer... Har nå snakket med han som vi deler forgang med, og han sier det er i orden at vognen står der selv om det blir veldig trangt. Så nå slipper Mamma å krype ut av vinduet, men hun må slå vognen sammen hver gang hun setter den fra seg.

(Noen som har gode tips til å snu døgnrytmen til en liten tass? Han er nesten umulig å vekke når han ikke er helt klar for det..)

No comments:

Post a Comment