Friday, September 15, 2006

Søt jente


Denne søte jenta skal Mamma og Samuel få lov til å kose oss med hver onsdag fra 12-14. Da skal nemlig onkel Jimmi på jobb før tante Else kommer hjem fra skolen, og Camille er jo i barnehagen, så da får Andrea lov til å komme her og leke med oss. Andrea og tante Else var her i dag for å snakke om hvordan vi skal gjøre det, og Andrea og Samuel André koste seg veldig sammen. De gikk (ikke uventet) til angrep på kjøkkenskuffen, og denne gang ver dte ny rekord; Det var bare én ting igjen i skuffen da Andrea gikk! Andrea ble bittelitt sjalu da tante Else ville kose med Samuel..

Mamma og Samuel ble med dem for å hente Camille i barnehagen. Mamma tenkte nemlig at Samuel ikke ville få sove om ettermiddagen siden hun fullstendig hadde glemt å vekke ham om formiddagen og han sov helt til halv tolv. (Da kom heldigvis Far på å spørre om ikke Samuel skulle opp snart..?) Når Samuel ikke får sove er det nemlig best å gå tur med ham, for da ligger han og koser seg og slapper helt av, så det er nesten som å sove. Hvis vognen står stille og han blir utålmodig, ligger han nemlig og sparker og spreller og roper så verken han eller Mamma får slappet særlig mye av. Da vi kom fram til barnehagen satt Camille i sandkassen og laget "boller". Tante Else spurte om Andrea kunne få en bolle, men Camille svarte: "Nei, det kan hun ikke, det er ikke nok fett i dem! Bare så du vet det: Det er bare sandboller, man kan ikke spise dem på ordentelig!"

2 comments:

  1. Så koselig. Da blir du jo dagbror, og mamman din blir dagmamma. Gleder meg til høstferien da vi skal treffes igjen!
    Tante Anne Liv

    ReplyDelete
  2. Mormor synes også det er koselig at Samuel får en til å leke med fast på onsdagene(?). Fint at søskenbarn får bli godt kjent med hverandre!

    ReplyDelete