Tuesday, October 09, 2007

Fars fan!

Nå har Samuel André lært å si "f"! Det er en stor ting, for nå kan han si "Far" sånn helt på ordentlig, i stedet for "Ma", som han sa før. Han er veldig stolt av den nye lyden sin, og syns det er kjempegøy å si og lære flere ord med f. Faktisk så gøy at han ofte putter f inn i ord som slett ikke skal ha den lyden i seg..

Samuel er så kjempeglad i å tulle og leke med Far! Her leker de gemsel, og Samuel har funnet et lurt sted bak reolen på kjøkkenet.

Mamma, Samuel og Sofie Louise var i barselsgruppe med folk fra menigheten i dag. det syns Samuel var kjempegøy, litt fordi at Maja (se bloggen fra 1. oktober) var der, og veldig mye fordi de tre guttene som bor i det huset har så masse tøft leketøy!! Han fant blant annet denne gitaren som han kom og viste til Mamma, og sa: "Gitar! Far!", og så ville han ha skulderremmen på sånn som Far pleier..

1 comment:

  1. Mormor synes det er forgalt at ingen har kommentert disse nydelige bildene. Smilet til Samuel kan jo bedåre sjøl den mest steinharde vil jeg tro.Og tøffingen med gitar er vel kanskje et lite forvarsel om en fortryllende kommende popstjerne?

    ReplyDelete