Monday, October 01, 2007

Tre barn? Nei takk, ikke ennå!

Vi lånte denne herlige jenta av pastor Gert og Maria på lørdag fra kl 13 til 23. Hun heter Maja og er 10 måneder. Helt fra hun ble født har Samuel André vært veldig fasinert av henne, og han har tilbrakt deler av mange gudstjenester på fanget til Maria eller ved Gerts føtter for å få lov til å være i nærheten av henne. En gang kom Mamma og Samuel inn i lekerommet i kirken, og der var både Maja og en annen baby som er like gammel. Samuel ble helt vill da han så Maja, og sa "Bibi! Bibi!" og skulle bort og kose. Den andre babyen gadd han ikke å se på en gang, selv om Mamma prøvde å peke og si baby.
Det var travelt nok å ha tre så små på en gang, og Mamma syns det var helt i orden at ikke alle sammen var våre. Vi har ikke bruk for flere barn sånn helt med det samme!


Men det var da ikke travelt hele tiden. Det var da minst et kvarter at Sofie Louise koste seg i babygymen..

...og Samuel koste seg med å se på tog på PCen..

..og Maja koste seg med å ommøblere i kjøkkenskuffen.

Samuel kommer nok til å bli en god far.. Han fant nemlig fram ammepute og stoffbleie, klappet seg på brystet og sa "Mat, Bie!" (For de uinnvidde kan vi nevne at Bie er Samuels navn på Sofie.) Mamma gav ham en hundebamse og spurte om den skulle få mat, men det skulle den i hvert fall ikke. Den fikk seg en flyvetur ned på golvet. Så fant Mamma dokka fram, og det var mye bedre!

No comments:

Post a Comment