Monday, October 15, 2007

Pizzamannen slår til igjen!

Denne gang med en rød slikkepinne! (Se posten fra 25. juni hvis du ikke henger helt med..)

Samuel André syns det er kjempestas med pizza, både å hente det, spise det og si det.. Mamma og Far syns nok kanskje at pizzamannen godt kunne spurt oss før han gir sønnen vår en kunstig sukkerbombe med farge nok til både bord, klær og stol, men Samuel syns nok at det er fint at han ikke gjør det... Nå er han heldigvis så stor og fornuftig at vi kan si at han skal spise pizza først og så slikkepinne etterpå, så det ødelegger liksom ikke hale middagen lenger..


Far var syk her en dag, og prøvde å sove på sofaen. Samuel ville gjerne gjøre det samme, så Far sa han kunne gå og hente en sutt. Det hørte ikke Mamma, så når Samuel kom med sutten, så ba hun ham legge den på plass igjen.. Den indre kamp i Samuel viste godt i ansiktet hans, kan du si! Noen ganger får Samuel lov til å ha sutt når han skal "sove på sofaen". Mamma spurte om han skulle det, og det var jammen en lykkelig gutt som fikk det som han ville uten å være ulydig!

3 comments:

  1. Se som far og sønn koser seg sammen. Herlig!

    ReplyDelete
  2. hvor godt når mamma og far har samme mening! nu hygger den heldige farmor sig med ungerne, mens de voksne er til bedemøde. de er jo rene mønsterbørn.
    Farmor

    ReplyDelete
  3. Mormor har visst tatt pause fra loggen. Madagaskarturen er ikke så lett å bli ferdig med, sjøl om kroppen er kommet heim igjen. - Herlig å få se Samuel både med slikkepinnen og med sutten i fars armkrok

    ReplyDelete