Friday, April 18, 2008

To små matroser

Her en dag tenkte Mamma at det ville være gøy hvis hun kunne finne tøy til Samuel André og Sofie Louise som var i samme stil. Det er ikke nødvendigvis så lett, siden de er av begge kjønn og forskjellig størrelse. Men så kom hun forbi en barnebutikk som feiret 35-årsdag, og i den anledning solgte de matrosdresser og -kjoler til 35 kr stykket!
Samuel ble kjempetolt da han fikk sin på, og var helt enig i at det burde tas bilder. Men han var så gira at det ikke var så lett å følge Mammas instruksjoner.. Sofie syns ikke at posering var det hun hadde lyst til akkurat da, så bildene ble... i hvert fall morsomme!





Mamma tenkte at det kanskje ble lettere hvis Sofie satt og Samuel sto, men da ble Samuel plutselig veldig opptatt av at han ikke hadde sokker eller strømpebukser på..

Bestefars barnebarn!

5 comments:

  1. Så fine de ble!
    Det er virkelig en utfordring å finne tøy som matcher når det er forskjellig kjønn og ulik aldersgruppe.

    ReplyDelete
  2. Hejsa. jeg er lige inde og tjekke og sikke mange billeder af de skønne børn. Vi savner dem virkelig i Danmark, men håber norske familie nyder dem. Jeg kan se, at de nu har tøj klar til mormors store fest på torsdag!
    Jofrid, du er simpelt hen så god til at tage fotos og skrive kommentarer. Det er bare fint at følge med, mens I er i Norge.
    Vi glæder os til at se jer igen på onsdag og håber I nyder at være samlet igen, nu Peter er taget derop. Knus Farmor

    ReplyDelete
  3. Ups, jeg mente selvfølgelig farmors 60 års fest! Mange hilsner også til mormor, som rigtig nyder dem, ved jeg. Velkommen igen hernede, når du har tid og lyst. Anne-Marie

    ReplyDelete
  4. Ja, Mormor har virkelig kost seg med sine flotte minste barnebarn - og savner dem alt merkbart. Håper Farmors fest har vært fantastisk! Våren her er også virkelig vakker nå, med nyutsprungen bjørk, hvitveis (og mange andre vakre blomster - Sandnes har virkelig pyntet opp med vårblomster i år!)og herlig fuglesang.

    ReplyDelete