Wednesday, July 30, 2008

Lenge siden sist!

Nå er det over tre uker siden Mamma har skrevet på bloggen. Huff! Vi har gjort mye forskjellig i løpet av de ukene, så her kommer det noen glimt.
Samuel André er blitt en kløpper på å lese Donald. Da de hadde far og sønn-dag i går, så valgte han å kjøpe 4 blader på brukthandelen.


Mamma har endelig våget å dra i Sommerland alene med to gullklumper. Hun turde ikke prøve på å ta buss med dem alene (tar en time, bil tar en halv), så vi lånte Brians bil. Det gikk veldig fint, ingen sak når man har så velopdragne barn. -Men det var da deilig at Anton, tante Sara og onkel Niels tilfeldigvis var der :-) Sofie Louise er tøffere enn toget, og ville prøve alt som de to andre gjorde.


Samuel har vært to uker i en annen vuggestue i anleding sommerferien. Der har de en kjempestor lekeplass, og det syns både Samuel og Sofie var stor stas. Mamma er litt spent på hvordan det kommer til å gå når han skal tilbake til den gamle.. Han begynner nok snart å bli klar for å begynne i barnehage (for barn fra tre år). Han er snart den eldste på sin avdeling i vuggestuen. Vi (dvs. Mamma) lurer veldig på hvor og når han skal begynne, for de to vi har søkt plass i er veldig forskjellige.


En ting som har holdt Mamma ganske beskjeftiget og hindret henne litt fra å skrive blogg, er dette. Mammas barsel er nemlig over, så hun er med i familiegudstjenesteplanleggingsgruppen igjen. (Er det noen som har et forslag til et bedre navn?) De har tydeligvis savnet henne der, for på den første gudstjenesten hun var med på, var hun møteleder og var på scenen ca 50% av tiden..

1 comment:

  1. Mormor synes at Donaldlesergutten ser veldig tøff ut. Og det glade søskenparet i karusellen er veldig sjarmerende. Ny barnehage for Samuel Andre er Mormor også spent på!! Er "plangruppe for familiegudstjenester" litt enklere?

    ReplyDelete