Wednesday, July 30, 2008

Tids-sluker nr 1!

Hovedgrunnen til at det ikke har blitt så mange blogg- inlegg, er helt klart Kolonihaven!
Her er Mamma i gang med å male badet.

Og luke ugress utenfor hagen (heldigvis har vi bare en smal og kort stripe). Sofie Louise ble litt utolmodig etter at hun hadde spist all maten..


..men ble glad igjen da hun fikk være med og "hjelpe" Mamma.


Men vi får altså tid til å kose oss litt der, også. Her har Sofie besøk av sitt store søskenbarn og sin store helt, Camille. Mamma kom ut fra badet lenge nok til å ta et par bilder, men så løp hun inn igjen for å male så mye som mulig når hun endelig hadde barnevakt!

Mamma fikk veldig lyst å grille en dag som Far var på aftensvakt, og det ble godt mottatt av gullklumpene. (Det meste er ok når menyen består av pølser..) I bakgrunnen kan man se teltet hvor planen var at Samuel skulle sove fra han ble lagt til Mamma skulle putte ham opp i vogna og kjøre hjem. Noen ganger planlegger Samuel noe annet enn det Mamma gjør..

1 comment:

  1. Mormor har nå lest/sett alle de siste bloggene og er bare så imponert over de gode gullklumpene. Savner dere virkelig!Så nå får jeg begynne å se fram til en uke sammen med dere på Skjærgårdsheimen, og til at dere skal komme på besøk til meg i mitt nye hjem i Ulveveien 15.

    ReplyDelete