Saturday, July 05, 2008

Søsken!

Samuel André og Sofie Louise er blitt så flinke til å leke sammen! Spesielt rett etter frokost og etter middag (aftensmat - altså rett før de skal legge seg..), men også til andre tider på dagen. De er ofte inne på rommet alene i et kvarter eller mer, og det kommer stort sett kun godlyder derfra. Faktisk er det som regel det at Mamma eller Far blir nysgjerrige og kikker inn til dem som gjør at leken blir avbrudt.. Når det er på rommet de leker, er det ofte togbanen som blir brukt.


Sko-fe-huset som Sofe fikk til bursdagen av Farmor og Farfar er også veldig populært!


Samuel vil ofte lese bok sammen med Sofie, spesielt hvis Mamma og Far ikke har tid. Noen ganger fungerer det kjempegodt, men hvis hun ikke vil akkurat når han vil, kan han bli litt frustrert.. Her en dag drev han og dro henne i foten mens hun prøvde å krabbe vekk!


De er også veldig glade i å se Teletubbies sammen. Her en morgen satt de plutselig på gulvet, pekte på PC'en og sa "Eh, eh, eh!". Mamma kikket spørrende på dem, og så forkyndte Samuel høylydt: "Vi vil se Teletubbies!" (Mamma er ganske sikker på at det faktisk var Sofie som kom på det!)


Mamma måtte le av sånne deilige og oppfinnsomme unger, og de syns jo nesten ikke det fins noe bedre enn å lykkes med tøyseriet og få Mamma og Far til å le, så vi fikk oss en herlig, lattermild stund sammen.

1 comment:

  1. Det er koselig og skummelt når to søsken leker sammen. Det er tydelig at to hoder tenker bedre enn ett :)

    ReplyDelete