Saturday, June 20, 2009

1. overnatting i kolonien!

Så var det endelig klart til at vi kunne overnatte i kolonihaven! Men aller først måtte vi foredle fangsten fra Mammas siste IKEA-tur med tante Sara. Her er Samuel André og Sofie Louise med sin del av byttet: Stoler koseputer og kosehund/-katt!

Far er i gang med å foredle sofabordet, og Mamma er i gang med skohylla (når hun ikke tar bilder).

Gullklumpene tyv-starter litt på middagen; Frosne grønnsaker..

Sofie og Samuel på soverommet deres slik det ser ut foreløbig. der skal vi ha nytt teppe og bygge en stor seng 90cm over gulvet, så alle lekene kan bo under den.

Farmor og Farfar kom en liten tur forbi da de gikk kveldstur. Koselig! Det er ikke så ofte at de gidder å gå tur helt inn til oss i byen..

Det bagyndte å regne da de skulle hjem igjen, og Farfar ville ikke bli våt. Det hadde sluttet å regne da han endelig var ferdig med å kreere denne habitten, men da kunne han ikke komme ut igjen..

Her sover Mamma og Far!

Morgenkos foran fjernsynet! Tror kanskje vi gjør det til en tradisjon når vi overnatter her..

Mamma har også vært på jakt på et brukt-leketøysmarked, og fant blant annet denne fantastiske kranen.

1 comment:

  1. Mormor blei veldig glad over å få se alle de koselige bildene fra kolonihaven - og lese alle de artige kommentarene.Skjønner at dere koser dere godt der. Flotte puter og kosedyr og flotte og glade barn! Og tenk at Farmor og Farfar gikk den lange veien til dere.Nesten leit at Farfar ikke fikk bruk for den unike regnhabitten han hadde laget seg

    ReplyDelete