Monday, June 01, 2009

Sofies første dag i vuggestue!

I dag hadde Sofie Louise sin første dag i vuggestuen (barnehage for dem under 3 år). Det er den samme som Samuel André gikk i, og den er ca 200m fra huset vårt, og vi går forbi den på vei til Samuels barnehage. Vi er veldig fornøyde med den vuggestuen, og avdelingen er helt fantastisk! Så kjekke voksne! I dag var Mamma med hele tiden, og Sofie syns at alt var bare gøy.


I ettermiddag fant vi på en ny lek. Mamma sto ved foten av trappa, og Far og Sofie satt oppe i den, og så kastet vi ball.

Så lenge hun ikke kaster for hardt (hvilket Sofie ikke gjør særlig ofte) er hun garantert at ballen kommer dit den skal. Genialt!

Samuel syns også det så gøy ut, og kom og ble med. Her har han nettop kastet ballen. Det er uvisst om tungens stilling skyldes konsentrasjon eller snott...

1 comment:

  1. Mormor kunne godt like bildet av Sofie i Vuggestuen!! Og ballkasting i trappa så veldig morsomt ut. Samuels tunge kunne ikke jeg se på det lille bildet - men den er jo god å ha til så mye!!(For eksempel å kjenne på nesetippen med den!!!)

    ReplyDelete