Tuesday, June 16, 2009

Knall og fall og slikkepinner!

I går falt Sofie Louise ned fra dissa (husken/gyngen/reilå/?). Far skulle ta henne ut av den supersikre baby-dissa, og tok derfor av magebøylen. "Gynge sådan!" sa Sofie, og det fikk hun lov til. Men hun kom ikke lenger enn bakover en gang før det ble så overveldende morsomt at hun måtte sprelle, og da falt hun jo selvfølgelig ut, og rett ned på flisene...
Her er hun i gang med å fortelle om det. Den slags handelser gjør godt for språk-utviklingen, om ikke annet! Alle som ser henne kommenterer jo merkene på kinnet, og så får hun øve seg i å fortelle om det samme gang etter gang. Og hun blir bedre og bedre til det!


Det ble litt oppstyr med gråting og så videre (Samuel André måtte jo sympati-gråte litt..), så vi belstilte pizza fra 1. etage. Og når man er med og henter pizza...

...så får man slikkepinne! De har heldigvis skiftet dem ut med noen uten kunstige fargestoffer..


I dag falt Sofie ned trappa.. Selv om hun slo kolbøtte, var det eneste som viste en bitteliten blå flekk på neseryggen. Hun begynte å falle nesten helt øverst oppe, men heldigvis holdt hun fast gjenom kolbøtten og det hele, så hun slapp å falle hele veien ned!

1 comment:

  1. Stakkars Sofie!!! Mormor syntes du hadde så vakre øyne da du fortalte om fallet fra dissa! Og tenk både pizza og slikkepinner til begge gullklumpene! Dere er jammen heldige.

    ReplyDelete