Thursday, March 22, 2007

17 måneder!

I dag er Samuel André 17 måneder. Og om bare tre måneder mer er han storebror! Det er nesten litt utrolig... Han forstår jo ikke så mye av det, men han er veldig optatt av babyer for tiden, så det lover jo godt. Naboene våre har nettop fått ei lita jente, så det er jo gøy at han kan se en helt liten baby også, selv om hun jo når å bli kjempestor til Samuels baby kommer. De andre naboenes jente er snart 5 måneder, så foreldrene hennes gleder seg veldig til det blir sommer og hun kan bade sammen med Samuel i plaskebassenget. Begge to har nevnt det flere ganger, så Mamma tror at det må ha gjort stort inntrykk på dem å se Samuel bade sist sommer..

Samuel er nettop ferdig med sin andre penicilinkur. Det var ørebetennelse igjen, men denne gangen var Mamma litt raskere til å få legetime, så vi fikk kun én søvnløs natt. Heldigvis at de lager penicilin som smaker så godt! Og når man i tillegg kan få den i sånn spennende sprøyte, så blir jo medisinen dagens høydepunkt!





Her er åtte av de ti elevene i Mammas klasse. Det er ikke nødvendigvis fordi de er så glade i hverandre at de sitter så tett. Det er nemlig bare én madrass på gulvet, og den er veldig populær!

1 comment:

  1. Så heldige dissebarna er som får være sammen med deg, Jofrid! Det synes i alle fall Mor

    ReplyDelete