Monday, March 26, 2007

Vannkopper

Ja, så var det Samuel André sin tur.. Det er ikke godt å si hvor han har blitt smittet hen, for ca alle barna i kirken har (hatt) vannkopper, og både Camille, Andrea og Alberte hadde det like etter at vi kom hjem fra Norge. Hilde Marie hadde det da vi var i Norge, men nå har det gått så lang tid at det er lite sannsynlig at der er derfra. Samuel har (foreløbig?) bare 4 blemmer, og vi håper jo at det ikke blir så mange flere, men han tar det igjen med feber! Han fikk feber lørdag ettermiddag, og har hatt det siden (38,5 - 39,6). I går var han sånn noenlunde fornøyd likevel, han lekte en del og skulle bare bort og sitte på fanget litt av og til, men i dag (og i natt) har han tilbragt de fleste våkne timer (og noen sovende minutter) på magen til Mamma.. De første vannkoppene ble oppdaget i dag tidlig.
Men heldigvis finnes det noen lyspungter selv når man er syk!



Samuel har bestemt seg for at sjokoladen smaker mye bedre enn isen..



For isen er nemlig alt for kald! Han har prøvd å blåse på den noen ganger, men det hjelper ikke - ikke nok til at han vil spise isen, i alle fall!

1 comment:

  1. Gratulerer, Samuel Andrè, med overstått 17 mnd. dag! Du skal nok bli en stolt og ivrig storebror i juni. Da er nok vannkoppene også borte. Og kanskje du liker isen bedre, ikke bare sjokoladen!
    Gratulerer med bryllupsdagen, Jofrid! Hils det samme til Peter! Og feir med velsignelse! Glad i dere! Mormor /Mor

    ReplyDelete