Friday, October 09, 2009

Peter Pedal-huset

Huset vi skal flytte til på Sjællebro kalles for Peter Pedal-huset...

Denne krabaten kalles nemlig Peter Pedal på dansk (Curious George på engelsk, jeg har aldri sett ham før jeg kom til DK, så jeg tror ikke han har noe norsk navn..). Huset har vært brukt til barnehage, og veggmaleriene er jo helt fantastiske til det bruket, men kanskje litt voldsomme til en stue..
Bakgrunnsfargen ser ikke så værst ut på disse bildene, faktisk, men den er ikke akkurat vakker. I det siste har huset bare vært brukt som lager, så før vi kan male over Peter (Pedal, altså!), så skal det en skikkelig opprydning til!

Vi var litt spendte på hva Samuel André ville si til at vi skulle male over de fine tegningene, men han var forbausende enig. I hvert fall nå som han ikke har vært der inne på et halvt år... (De var i barnegruppe her da vi var på famlieleir i sommer.)

Kjøkken...

og litt mere kjøkken! Det er deilig stort, og fungerer ok, men det er snakk om å bytte det ut nokså snart. Det var vi sånn sett ingenting imot. :-)

Badet... Noen syns det er fett, og andre syns det er "tudegrimt". Vi har tenkt å gjøre det beste ut av det! I tillegg til stue, kjøkken og bad er det vaskerom, vindfang og fire soverom. Vi kommer til å bruke to av dem til soverom, ett til kontor og ett til oppbevaringsrom. Så får vi se etter hvert hviket barn som gjerne vil ha eget rom...

Terassen og litt hage. Vi ser vinduene i stua og gullklumpenes soverom.

Inngang(ene). Vinduene fra venstre er: vaskerom, lagerrom, bad og kontor.

Hvis noen har ubrukte, grønne fingre må de gjerne komme og bruke dem her! Det er lenge siden det har bodd noen i huset over lenger tid, og det viser tydelig igjen i hagen... Vinduene fra venstre er: Stue, kjøkken, vaskerom.

4 comments:

  1. Heisann Jofrid :OD

    Leeeenge siden sist, kjekt å lese litt om livet du har nå. Gratulerer med to søte små også:O)

    PS "Peter Pedal" heter "Nysgjerrige Nils" på norsk, og gikk faktisk på Barne TV da vi var små/mindre.

    Klem fra May Turid (My Trøbbel) ;O)

    ReplyDelete
  2. Mormor synes det er et spennende hus dere skal flytte til. Og gleder seg veldig til å snart å få komme på besøk. Ja, tenk at jeg skal få feire jul og hyttår i Danmark!

    ReplyDelete
  3. Nysgjerrige nils ja:) Vittig navn på dansk må jeg si:)

    ReplyDelete
  4. Blei litt bekymra for deg nå, Jofrid. Tenk at du ikkje visste om Nysgjerrige Nils. Han er/var jo så festlig. :-) Godt du har venner som engasjerer seg og hjelpe deg!!
    Anne Liv

    ReplyDelete