Wednesday, October 14, 2009

Skandinavisk dyrepark

Farmor, Farfar og Mamma tok med seg disse deilige, røde barna på tur i Skandinavisk Dyrepark. Vi hadde kjempedeilig solskinn, men det blåste litt kald vind, så det var ikke så mange som var interessert i å stå lenge stille å kikke på dyrene...

Disse dådyrene var spennende og søte, spesielt siden man kunne komme nær nok til å ta på dem. Men de var også litt skumle, for de var noen av de få dyrene som det var lov å fôre, og selv om det var mange som gav dem mat, var de veldig sultne og ganske frekke. Mamma hadde to poser med fôr, og begge ble revet i stykker av sultne munner. Den første av et dådyr som plutselig fikk veldig lang hals da vi fôret dem gjennom gjerdet, og den andre av et dyr som oppdaget at det lå en pose i vogna. Mamma hadde glemt at den lå der, og tenkte ikke særlig over at dådyret virket veldig interesser i voga, før den plutselig sto med hele posen i munnen og var klar til å løpe vekk. Mamma kastet seg over den og holdt den rundt halsen til hun fikk revet posen ut av munnen. Etterpå tenkte hun at det kanskje ikke var så lurt å holde den rundt halsen, akkurat, men den overlevde heldigvis!

Camille, Andrea og Samuel André rir på en bjørn!

Isbjørnene var også ganske populære blant ungene. De syns at informasjonsdelen mens de ble fôret var litt for lang, men da de etterpå ble lokket med ut i vannet (av epler!), så var det vist kjempegøy å se på at de svømte rundt, mens vi sto på en gangbro over dem.


Da dét ikke var interessant mer, var det supergøy å løpe rundt og tulle på gangbroen!

No comments:

Post a Comment