Friday, January 01, 2010

Nyttårsaften

Sofie Louise blir aldri lei seg for en anledning til å pynte seg! Denne gang var det nyttårsaften, og vi hadde besøk av Max, Mikki, Vivi og Anders. Heldigvis hadde de et bedre kamera enn oss, så vi har fått noen gode bilder fra den kvelden. Men ingen bilder av Vivi og Anders, dessverre!


Familien smiler! Nå som vi har begynt i fulltidsteneste, har vi bruk for gode bilder til både hjemmeside, nyhetsbrev og forskjellige publikasjoner, og vi benyttet selvfølgelig anledningen da vi hadde en fotograf på besøk!

Stolte husbyggere viser verket frem!

Og så skulle det knuses! Både Samuel André og Sofie Louise ser litt forskrekket ut...



Men da de først fikk smaken på det (bokstavelig talt! :-), var det visst bare gøy!

Max og Mikki syntes visst heller ikke det var den værste måten å slå tiden i hel på...

Sofie og Samuel fikk tegnestativ (fra IKEA) til jul, og det setter de stor pris på. Mamma har latt tusjene lgge fremme på rommet, så de kunne tegne med det samme inspirasjonen var der, og det har de benyttet seg flittig av, både sammen og hver for seg. Men det er jo ikke så gøy å tegne på et ark som er fullt, og da Mamma var litt for sen med å fjerne det gamle, fant Sofie et alternativ som hun selv syntes var ganske godt. Mamma og Far var nok ikke helt enig i dét, så hun måtte jo selvfølgelig få time out. Men hun må ha brukt ganske lang tid, og mange av strekene var sirlig på rekke, så de var i all hemmelighet mektig imponerte av henne!
Fordi det var nyttårsaften, ble det ikke til at lakenet ble skiftet den samme dagen, og da Samuel våknet neste morgen, hadde han masse underlige tegninger på kinnet og halsen..!

Mormor fant selvfølgelig på noen gøye leker med alle barna. Her er det "Hare hopp", og vi var alle sammen veldig imponerte over harehoppene til Max!

No comments:

Post a Comment