Thursday, June 03, 2010

Bæresele

Når man får barn nummer tre har man som regel det meste man trenger av tøy og utstyr, men Mamma oppdaget fort at hun også fikk nye behov (og "lyster", men det snakker vi ikke om nå! ;-). Et av behovene var en god bæresele, for da har hun en hånd ledig til hver av de andre to. Dessuten må vi jo kjøre til barnehagen nå, og Mamas rygg kan ikke holde til at hun bærer Simeon i bilstolen eller i armene. Etter å ha undersøkt modeller og priser på internett, endte hun opp med denne:
Den er jo primært tenkt til Simeon Sejer, men han sov da den ankom i posten, og Mamma var så ivrig etter å prøve den at hun tok den nærmeste ungen hun fant og proppet oppi! Sofie Louise syns det var kjempegøy og deilig å få være så tett på Mamma. Simeon skal bruke et spebarnsinnlegg i den til han blir ca 4 måneder.

Bæreselen heter ErgoBaby, og er veldig god for både den som bærer og den som blir båret, osom man kan se, så kan den brukes både foran og bak. Den kan også brukes på hoften, men det likte ikke Mamma så godt, i hvert fall ikke med Sofie, kanskje dét er bedre med en litt lettere baby? Samuel André har også fått et par turer i den, og han liker den også veldig godt. Han er jo selvfølgelig noe tyngre enn de andre, men det er mye lettere å bære ham i selen enn på andre måter!

No comments:

Post a Comment