Monday, June 28, 2010

Jesperhus

Vi hadde en veldig god uke i Jesperhus. Vi hadde det faktisk så kjekt at vi nesten ikke fikk tid til å ta bilder! Men vi fikk da tatt noen da vi feiret Sofies Louises 3-årsdag..

Fotball-VM er en god ting, for det er så mange morsomme flagg-effekter å få kjøpt! (I Danmark bruker man nemlig mye flagg når noen har bursdag. De har jo ikke 17. mai, stakkars, så de må jo sørge for å ha noen anledninger til å få luftet flaggene litt!)

Sofie tok flagg-pyntingen til nye høyder, og pyntet alle gjestene sine med flagg! Her er det Vidar, Martes forlovede, som får litt pynt.

Far har også fått, og Anders og tante Lillian venter spent på tur!

Tante Hildrun.

Tante Hildrun og de hadde med seg hunden sin, og Mamma og Far var litt spent på hvordan det kom til å gå med Sofie. Hun har nemlig av en eller annen grunn plutselig blitt kjemperedd for dyr, og spesielt hunder. Et par uker før ferien var vi og besøkte noen som hadde noen små kattunger, og til og med dem var hun redd for! Men det gikk ikke mange dagene før hun var bestevenn med Falco!

1 comment:

  1. Mormor er så glad for at jeg fikk være med å feire fødselsdagen din på Jesperhus. Du var jo så fin med de danske flaggene på hodet. Og så flink til å gi flagg til oss andre!!! Og det aller beste var jo at du blei så godvenn med snille og flotte Falko!

    ReplyDelete