Monday, August 06, 2007

Bil..........kræsj!

Samuel André er veldig glad i biler! Det var det første ordet han lærte ordentlig, og det er også på det området han har størst ordforråd (brannbil, lastebil, sykebil, varebil, traktor, gravemaskin osv.) Lykken er å få lov til å være framme i en bil og trykke på alle knappene og vri på alle knottene. Da tante Sara skulle kjøre bilen etter denne sekvensen, brukte hun veldig lang tid på å få alle knappene og knottene trykket og vridd tilbake på plass før hun kunne kjøre...Men det er ikke alle ting med biler som er bare bra. Noen ganger stopper de helt av seg selv, bare fordi at bilene foran stopper! Det opplevde vi da vi skulle til Djurs Sommerland. Bilen så ikke så pen ut etterpå, men det gjorde Mammas blåmerker etter selen... Det er jammen godt at det finnes seler og bilseter! For ingen av oss ble skadet, og mannen som kjørte bilen foran oss blir snart frisk i nakken sin, han også. :-)

Det var Hanne, Kristoffer og Jonas vi skulle i Sommerland med. De sendte SMS en mandag og lurte på om vi hadde planer for helga, for de hadde nemlig vunnet fergebilletter og 6 fribilletter til Sommerland. Det ville vi selvfølgelig gjerne være med på! Helga ble ikke helt som vi hadde tenkt, men det var veldig koselig å treffe dem litt likevel! Samuel og Jonas fant på mye gøy den lille stunda de var sammen.


Mye av det gøye foregikk på fanget til barnemagneten Hanne!


Sofie likte også godt å kose med Hanne. Hanne syns det var underlig at babyer er så små, selv om Sofie jo er stor jente på 60 cm og 5,2 kg!

1 comment:

  1. Mormor og Tante Anne Liv skjønner Samuel som liker knotter og hjul. Mye spennende kan skje når man trykker og vrir.
    Godt at det gikk bra i krasjen.

    ReplyDelete