Sunday, August 26, 2007

Tobarnsfamilie

Mamma og Far syns det er veldig godt å ha to barn! Før var vi liksom et par som "tilfeldigvis" hadde et barn, men nå er vi en ordentlig familie. Det er jo travelt, selvfølgelig, men det er jammen også mange velsignelser! Det beste av alt er å se Sofie Louise og Samuel André sammen. Samuel har vært veldig glad i Sofie helt fra starten, men Sofie har nok blitt litt overveldet av Samuels iherdige kosing intil for nylig. I det siste har hun begynt å smile mer og mer til Samuel, men det har han ikke helt oppdaget ennå. Det tar nemlig litt tid for Sofie å først oppdage at det er Samuel som har kommet over henne, og så huske at det er hyggelig, og så komme på at hun jo godt kan smile. og når hun kommer så langt, så er jo Samuel vekk igjen, han..


Her er Far med sine to tøffinger...


..og Mamma med sine to søte små!


Vi er kjempeglade for at vi kjøpte tvillingvogn! Den er kjempelett å kjøre, og Samuel koser seg ved siden av Sofie. (Og så sitter han mye bedre enn i søskensetet oppå Sofies barnevogn.) Den er i bruk nesten daglig, på alle turer der begge barna skal være med og vi ikke skal ta buss.


Og så kan jo begge to sove i den samtidig!

6 comments:

  1. Har du lagt merke til hvor herlige barn er når de sover? Dere er heldige som kan se dem begge på en gang i tvillingvogna

    ReplyDelete
  2. Så koselig familiebilde av en ordentlig familie! Tror jammen det var Mormor som tok det bilde. Og at tvillingvogna er lett å kjøre, kan jeg bekrefte.

    ReplyDelete
  3. Det var jammen et fint familiebilde! KLEM til dere :-)

    ReplyDelete
  4. Hvor hyggeligt at Jofrid kan tage på daglige ture med sine to søde.
    Hilsen farmor

    ReplyDelete
  5. Hvilken vogn er det?

    ReplyDelete