Wednesday, August 15, 2007

Det årlige Salvanes-besøk!

Nå har vi hatt besøk av tante Anne Liv, Bjørn Erik og Hilde Marie for andre sommer på rad. Det synes alle parter er så kjekt at det ser ut til at det kommer til å bli en tradisjon. Av høydepungtene i år var:Togtur i veterantog! Sånn ordentlig tog som har skorstein og faktisk sier tøff tøff og tut tut! Dessverre satt vi så langt bak at vi ikke hørte så mye tøff tøff, men fløyta hørte vi i hvert fall! Den var så høylydt at Samuel André ble ganske forskrekket de første mange gangene. Sofie Louise ble så fasinert av all ristingen og humpingen at hun nesten glemte å spise selv om hun hadde puppen i munnen!

Etter togturen var Samuel ganske trøtt og ikke spesielt klar for å posere for bilder..


Tur i sommerland ble det i år som i fjor, og denne gang var Samuel stor nok til at det i hvert fall ikke gikk an at Hilde Marie og Bjørn Erik hadde en kjempestor slush-flaske uten at han også fikk.. Mamma testet først om han ville klare å drikke av den, men det var i hvert fall ikke noe problem! Det meste av en halv liter forsvant på et øyeblikk, og hver gang Mamma forsøkte å få en slurk, var det høylydte protester..


Litt utfordring å drikke av sånt..


Men motivasjonen var på topp, så det gikk fint!

Sofie ble også tørst i varmen, men hun holdt seg til melk.

Vannland var en kjempehit, også i år. Samuel tok disse skliene sammen med tante Anne Liv veldig mange ganger. De gikk opp på høyre side hver gang, og en gang de sto på toppen var det kø på alle skliene. Men Samuel visste råd!

Han gikk bare helt til venstre, for der var det jo god plass! Han hadde bare oversett en liten detalje, nemlig at det ikke var noen sklie der. Mamma tror ikke han forsto det helt, for han ble i hvert fall ganske fornermet da tante Anne Liv kom og skulle ha ham med bakerst i køen igjen!

Denne sklia tok han visst enda flere ganger sammen med Bjørn Erik.

Hilde Marie ble en reser til å skifte bleie og holde på Sofie. Det var visst en gjensidig glede. Det blir spennende å se om Sofie kan klare å underholde seg selv nå, etter å ha fått så masse deilig oppmerksomhet!

2 comments:

  1. Takk for oss. Vi kommer gjerne igjen. Det var forresten et deilig bilde av våre to døtre. Det likte jeg :-)

    ReplyDelete
  2. Mormor syntes det var kjempekjekt å få se så mye kjekt dere alle hadde i Salvanes-uka! Bildet av Hilde Marie og Sofie var NYDELIG.

    ReplyDelete