Wednesday, May 13, 2009

Samuels første fjeltur!

I dag har Samuel André og Mamma vært ekte nordmenn og gått på fjelltur! Vi besteg Dalsnuten, som er 324 m.o.h., og et veldig pasende mål for en treårings første manndomsprøve..


Her er Dalsnuten fra der hvor vi satte fra oss barnevogna.


Samuel viser stolt fram en rød T. De røde T-ene markerer løypa, og står så tett at man alltid kan se minst én. Samuel syns de var skikkelig smarte, og nesten hele turen opp til toppen besto i kappløp opp til neste T.. Av en eller annen grunn vant Samuel hver eneste gang.



Lunchpause på toppen! Kjempekos!



Samuel syns at det var veldig kjekt med dammen som var nesten på toppen..


..men Mamma fikk da overtalt ham til å posere på ett bilde med litt av den flotte utsikten!

Nedstigningen. Vogna var parkert ved treklyngen til venstre for enden av vannet. Det var skikkelig bratt, men det gikk fint - i hvert fall etter at Samuel forsto alvoret og begynte å gjøre som Mamma sa..


Samuel syns også det var en skikkelig god idé med stige over gjærdet så sauene ikke kan kommer over, men "mennesker og drenge" godt kan!


Det var vist godt å få sette seg i vogna da vi kom ned til den igjen, men vi hadde bare gått i ti minutter da Samuel spratt ut av vogna for å krabbe gjenom pile-tuneller, "fiske" i bekken og gå på pinnejakt, og da vi kom hjem, ville han sykle og hoppe på trampoline. Så vi kan vist trygt si at manndomsprøven ble bestått med glans!

4 comments:

  1. Så dygtig du er, Samuel. Dygtig til at klatre og tapper. Og sådan et flot smil på toppen af bakken

    ReplyDelete
  2. Det så herlig ut! Mange ting man skal prøve ut når man har norsk mor.. Som fjelltur, aketur, skitur, telttur osv. Vi er også godt i gang! Tar telttur med mormor, morfar og kusine (på 3,5 år) i sommer. Blir spennede å se hvor lenge de holder ut. (Vi andre voksene, og små barn blir hjemme)
    Kos dere i norges land. Og ha en fin 17 mai feiring!
    Lene.

    ReplyDelete
  3. Tante Anne Liv16 May, 2009 14:38

    Her var det riktig mange riktig gode bilder av en riktig kjekk og flink gutt.

    ReplyDelete
  4. Mormor vil gjerne også skryte av den knallflinke fjellklatreren og den glade moren som tok gutten sin med på en kjempetur i godværet. Samuel, du er så flink til å se og sette pris på vann, steiner, pinner osv. Det viste du også dagen før da Sofie og Mormor også fikk være med på tur; da til Kubbetjønn. Mormor er så glad for at dere liker så godt å være ute i den fantastiske naturen vi har.

    ReplyDelete