Monday, May 04, 2009

Tur til Norge

Mamma og gullklumpene har tatt en "liten" tur til Norge. Vi skal være her hos Mormor til 19. mai, og så skal vi dra til Hanne, Kristoffer, Jonas og Levi og være der til den 23.
I Hirtshals fant Mamma et morsomt kamera på 4 x 6 cm, og siden hun ikke har kamera på mobilen, tenkte hun at hun ville prøve det. Det er nemlig ganske ofte at Mamma skulle ønske at hun hadde kamera med, og vårt er så stort og klumpete, så det gidder hun ikke å drasse med over alt. Mamma hadde rett i sine mistanker om at et kamera til 80 kr uten blits eller zoom ikke ville ta fantastiske bilder, men det er da gøy likevel! :-) Her er noen av de beste bildene fra turen:
Sofie Louises vogn og Samuel André ute på dekket på vår "få Sofie til å sove"-tur. (Den var visst ganske effektiv, for etterpå sov hun i 1 1/2 time inne ved siden av lekeromet!)
Samuel syns det var ganske spennende med den sterke vinden som han nesten ikke kunne stå stille i..

Gullklumpene spiser pølse i brød på toget..


Samuel tok bilde av Mamma..

Ingrid.. Tror ikke kvelds-bilder er kameraets store styrke..

2 comments:

  1. Gleder meg til dere kommer hit!!

    ReplyDelete
  2. Mormor er så glad i dere og ventet veldig på å få besøk. Glad for at turen både til og fra Norge gikk så bra, og kjempeglad for alle de gode stundene vi fikk sammen - både i fest og hverdag. Jeg føler meg så rik som har fått så mange gode barnebarn. Og nå er nok Far veldig glad over å ha fått både gullklumpene og gullkona heim igjen. Tusen takk for lånet, Peter. Bare send dem hit igjen om du trenger tid for deg sjøl og skrivinga!

    ReplyDelete